Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Οι Acid Black Cherry ανακοίνωσαν λεπτομέρειες για το νέο τους single, με τίτλο "Yes"

Yasu - Ο vocalist των Acid Black Cherry
Οι Acid Black Cherry ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους ότι θα βγάλουν νέο single με την ονομασία "Yes" στις 18 Ιανουαρίου, 2012. Αυτό θα είναι και το δέκατο πέμπτο single τους στην μέχρι τώρα πορεία τους.

Το "Yes" περιγράφετε ως ένα τραγούδι αγάπης. Το κομμάτι του κουπλέ είναι το "Stop it love [Recreation Track]", ένα τραγούδι που έγραψε ο Yasu πριν από 10 χρόνια.

Η περιορισμένη έκδοση θα είναι μόνο 50,000 αντίτυπα, και θα συμπεριλαμβάνει και ένα DVD που θα περιέχει το βίντεο κλιπ του "Yes" και ένα δεκαπεντάλεπτο off-shoot documentary. Επίσης θα περιέχει και μία φόρμα συμμετοχής σε μορφή postcard για το handsake event που θα πραγματοποιηθεί του χρόνου για να γιορτάσουν το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος. Η εκδήλωση αυτή θα είναι ανοιχτή μόνο για 40.000 φανς

Επιπρόσθετα, η TSUTAYA RECORDS, θα έχει και μια περιορισμένη έκδοση του "Thanks for you" σε ειδική τιμή. Το CD μόνο το τραγούδι "Yes" και θα κοστίζει ¥394. Επίσης θα περιέχει και μία από τις τέσσερις συλλεκτικές κάρτες των Acid Black Cherry.

source: tokyohive.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου