Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Κυκλοφορούν σε Blu-ray και DVD οι ταινίες του GACKT "Bunraku" και "MOON CHILD"


Η ταινία του GACKT "Bunraku" , η οποία είναι παραγωγή του Hollywood, θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία σε Blu-ray και DVD στις 22 Φεβρουαρίου του επόμενου χρόνου.

Το "Bunraku" σκηνοθετημένο από τον Guy Moshe, ζήτησε συγκεκριμένα τον GACKT για την ταινία, αφού είχε μείνει εντυπωσιασμένος από τον ρόλο του στο drama series "Fuurin kazan". GACKT συμπρωταγωνιστεί με άλλους ηθοποιούς όπως οι: Josh Hartnett, Demi Moore and Woody Harrelson σε αυτή την ταινία δράσης, όπου ένας μοναχικός περιπλανώμενος και ένας σαμουράι συμμαχούν για να αντιμετωπίσουν έναν κοινό εχθρό. Το Bunraku" θα είναι διαθέσιμο και σε DVD και σε Blu-ray, όπως και σε DVD+Blu-ray combi-pack. Η ταινία είναι ήδη διαθέσιμη σε Blu-ray και DVD στις ΗΠΑ και στην Μεγάλη Βρετανία.

Επίσης, στις 22 Φεβρουαρίου θα κυκλοφορήσει και μια ειδική δέκατη επετειακή Blu-ray έκδοση του "MOON CHILD" στο οποίο επίσης πρωταγωνιστεί ο HYDE των L'Arc~en~Ciel. Το "MOON CHILD" είναι μια ιστορία για ένα βαμπίρ και του κοντινού φίλου, καθώς εμπλέκονται με διάφορες συμμορίες σε μια επικίνδυνη πόλη. Αυτή η Blu-ray έκδοση περιέχει και έναν επιπρόσθετο making-of disc, καθώς και άλλο bonus υλικό όπως μια συνέντευξη τύπου, την πρεμιέρα, νέες συνεντεύξεις, trailers, TV spots και άλλα. Επίσης έχει και αγγλικούς υπότιτλους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου