Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Ετοιμασίες για το πάρτυ των Le Ciel στην Αθήνα!

Και ενώ θα έπρεπε να ετοιμάζεται η ξανθιά της ομάδας για το πάρτυ των Le Ciel στις 28/1/12 το οποίο θα είναι αφιερωμένο στον GACKT και στην Visual Kei/J-rock σκηνή, αυτή κάθεται και ακούει ποπ τραγούδακια cause the mood is just right :")

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Η Koda Kumi αποκαλύπτει το PV για το τραγούδι της “Love Me Back”!



Η διάσημη τραγουδίστρια Koda Kumi αποκάλυψε το PV για το τραγούδι “Love Me Back“ το οπόιο κυκλοφόρησε στις 30 Νοεμβρίου.

Σε αυτό το τρίλεπτο βίντεοκλιπ, η Koda μεταμορφώνεται σε μια sexy αστυνομικό και προς το τέλος σε μια sexy νοσοκόμα και κόβει την ανάσα! Επίσης το τραγούδι είναι και το τραγούδι των τίτλων της σειράς “Nazotoki wa Dinner no Ato de“.




Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Οι 4NOISE βρήκαν το τραγούδι τους :3


Μια από αυτές τις μέρες, ψάχνοντας τραγούδια για την playlist ενός guest που πρόκειται να γίνει οσονούπω (δεν μπορώ να πω περισσότερα, είναι ακόμα μυστικό :p ) έπεσα πάνω σε αυτό το τραγούδι των V-Last, τους οποίους να πω την αλήθεια δεν τους ήξερα. Με το που άκουσα το intro απλά ξετρελάθηκα *______*  [fangirl mode on] για να μην πω και το πόσο μανούλια είναι όλα τους  και είπα ναι, ναι, ναι, ναι, ναι αυτό το τραγούδι είναι φτιαγμένο για τους 4NOISE! Μιλάει για έναν εθιστικό θόρυβο and hell we are so![/fangirl mode off]

Το τραγούδι λέγεται Chuudokusei Gutter noise το οποίο σημαίνει Toxic rattling noise (τώρα στα ελληνικά θα ήταν σε ελεύθερη μετάφραση Τοξικό κροτάλισμα) και από το ότι μπόρεσα να καταλάβω από τους στίχους μιλάει για την κοινωνία η οποία παράγει πλέον πληροφορίες και και καταστάσεις οι οποίες είναι πλέον τοξικές για τους ανθρώπους, αλλά και για το ότι κάτι πρέπει να κάνουμε για να τις σταματήσουμε από το να μας δηλητηριάζει αυτός ο εθιστικός πλέον θόρυβος που παράγουν.


Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Visual~Kei goes around the world!

Η Visual kei ( ヴィジュアル系 vijuaru kei, κυριολεκτικά «οπτικό στυλ" ή "οπτικό σύστημα»)είναι ένα κίνημα ανάμεσα στους Ιάπωνες μουσικούς, η οποία χαρακτηρίζεται από τη χρήση του make-up, τα περίτεχνα στυλ των μαλλιών και των επιδεικτικών φορεσιών , συχνά, αλλά όχι πάντα, σε συνδυασμό με την ανδρόγυνη αισθητική.

Αυτή η "υποκουλτούρα" ξεκίνησε στην Ιαπωνία, αλλά πλέον μπορούμε να βρούμε εκφραστές της σχεδόν σε όλο τον κόσμο, και κυρίως στις ασιατικές χώρες, που η επαφή τους με την Ιαπωνία είναι πιο άμεση.

Ορίστε και μερικά παραδείγματα:

1) Visual Moon, Mongolia



2) EVE, Korea



3) Male Rose, Thailand



4) Seremedy, Sweden


5) Kairu Solo Artist, U.S.A.




6) Noir du Soleil, Australia


Λοιπόν τι λέτε? Κάνουμε και εδώ στην Ελλάδα ένα?